nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto

Algemene voorwaarden AfterPay:

Indien u uw bestelling afrekent via AfterPay achteraf betalen gaat u tevens akkoord met de voorwaarden van AfterPay. Deze kunt in hier vinden:

Foto

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, via eenmalige machtiging)
AfterPay voert voor www.uwdierdiscount.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je deze betaling via de AfterPay App of in de online omgeving MijnAfterPay kunt inzien. Je kunt bij www.uwdierdiscount.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 150 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay 
AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor www.uwdierdiscount.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Uwdierdiscount.nl biedt u de mogelijkheid om met AfterPay te betalen. AfterPay voert voor Uwdierdiscount het volledig achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay per e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen. 

U kunt bij Uwdierdiscount.nl via Afterpay betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

Let op! Ook met de betaalmethode Afterpay hoort u twee e-mails van ons te ontvangen.

In de eerste e-mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en in de tweede mail een bevestiging dat uw betaling is goedgekeurd door Afterpay. Heeft u deze tweede mail niet ontvangen? Dan is uw bestelling waarschijnlijk niet goed doorgekomen en wordt deze daarom ook niet in behandeling genomen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.